Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv pracovní pozice na způsob stravování a možnosti edukace zaměstnanců ve vybraném regionu
Jirkovská, Markéta ; Marádová, Eva (vedoucí práce) ; Kovaříková, Miroslava (oponent)
Diplomová práce se zabývá problematikou stravování zaměstnanců, třech vybraných pracovišť, s ohledem na pracovní pozici, způsob stravování a dále také případné zdravotní problémy, které souvisejí s výkonem jejich práce. Cílem diplomové práce je zjistit, jestli existuje vliv pracovního prostředí na stravování zaměstnanců, dále také jak se stravovací návyky během pracovní doby odrážejí na jejich zdravotním stavu. Teoretická část se zabývá problematikou zdraví, programem Zdraví 2020 a dále také postupy jak své zdraví chránit a předcházet tím vzniku nemocem. Praktická část analyzuje a vyhodnocuje data získaná metodou dotazníkového šetření mezi třemi vybranými pracovišti Z dotazníkového šetření je patrné, že pozice ovlivňuje nejenom způsob stravování, ale i případné zdravotní problémy. KLÍČOVÁ SLOVA zdraví, program Zdraví 2020, ochrana zdraví, zaměstnanci, dotazníková šetření, chronická onemocnění, vztahy na pracovišti, stravování

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.